Reviews...

Dylan:

Christa liet me meteen op mijn gemak voelen, ik ging met veel plezier naar de sessies toe en deze hebben mij handvatten gegeven om problemen anders aan te pakken en rumineren uit de weg te gaan. Ik heb geleerd hoe ik gedachten van me af kan zetten door deze op een andere manier te benaderen. Al had ik geen verwachtingen van Creatief Coaching, Christa heeft mij aan de hand van relevante opdrachten geholpen om mezelf beter te leren kennen en bewuster in het leven te staan. En dit op een hele leuke manier!

W.:

Een creatief coaching sessie bij Christa kan ik iedereen aanraden. Na een fijn gesprek deden we een korte meditatie en daarna kon ik een “schilderij” maken met verf, potloden, stiften etc, waar ik mij geroepen toe voelde. Het schilderij werd besproken en met begeleiding, door gesprekken met Christa, werd het schilderij voor mij begrijpelijk. Ik werd door dit te doen heel ontspannen.

Monique:

Eerlijk gezegd had ik weinig zin in de sessie; ik moest erheen rijden, het was een warme dag. Maar eenmaal in Bennekom, bij Christa, kwam ik terecht in een mooie, koele ruimte. Ik voelde me welkom en ik voelde me veilig. Christa’s begeleiding vond ik erg fijn; ze bracht mij op ideeën en nodigde me uit op verschillende manieren tegen zaken aan te kijken. Ze liet het aan mij over wat ik daarmee wilde doen.

Tegen het einde van de sessie had ik eigenlijk geen zin om naar huis te gaan! Ik voelde me een stuk beter dan aan het begin van de middag. Ook in de dagen en weken na de sessie voel ik het positief doorwerken – ik heb het gevoel dat er echt iets is veranderd. Ik heb wat oud zeer kunnen loslaten en dat voelt goed; geeft rust en ruimte. Dankjewel, Christa!

Jasmijn:

Zelf vond ik het een erg fijne en behulpzame sessie. Het was voor mij vooral het laatste zetje wat ik op dat moment nodig had en het liet mij extra nadenken over bepaalde dingen.

De affirmatie die ontstond tijdens de sessie, hangt als post it bij mijn bureau, zodat ik er continue aan herinnert word.

E:

De sessie gevolgd om eens uit m’n comfortzone te stappen. Ben een ‘denker’, minder een ‘aanvoeler’.

En een beetje sceptisch: wat kun je bereiken in zo’n korte tijd? Heeft mij verbaasd hoeveel! Aan het eind had ik, vanuit het onbewust aanwezige, een duidelijk beeld (getekend) van twee voor mij essentiële wensen. Christa, chapeau!