top of page

Even voorstellen....

Pasfoto.jpg

Wie is Christa?

Leuk om mezelf even voor te stellen. Mijn naam is Christa Drost. Samen met Jeroen, mijn partner, en hond Mooh woon ik op een heerlijk plekje aan de bosrand in Ede. Ik geniet van wandelen in de natuur, reizen, bourgondisch leven, wintersport, yoga en natuurlijk creatief bezig zijn op allerlei manieren.

 

Dankzij een burn-out en een nekhernia heb ik opnieuw leren luisteren naar de signalen van mijn lichaam. Het langdurige negeren van deze signalen heeft mij helaas letterlijk genekt. Maar juist hierdoor besefte ik dat het tijd was om mijn koers bij te stellen en mijn ware passie (creatief bezig zijn) te gaan volgen! 

 

Creativiteit is een krachtig instrument, vooral voor ADD-ers zoals ikzelf. Het brengt je bewustwording, rust, voldoening en plezier. Dit heb ik al vele malen zelf mogen ervaren en het is voor mij dan ook een feestje dat ik hier mijn werk van heb kunnen maken.

Creatieve coaching & Intuïtief schilderen

Met veel voldoening begeleid ik mensen middels creatieve coaching bij thema's of dilemma's die extra aandacht verdienen. Het is geweldig om mensen op deze manier te mogen helpen hun eigen unieke pad uit te stippelen en hun hartenwens(en) te vervullen. Naast het creatieve coachen, geef ik met veel plezier lessen intuïtief schilderen. Verder geef ik creatieve workshop op locatie. Ideaal als familie-,vriendinnen- of bedrijfsuitje.

Medio 2003 vond ik mijn passie in (intuïtief) schilderen. Sindsdien heb ik bij diverse kunstenaars les gehad, de opleiding Creatief coachen met succes afgerond en vele workshops gevolgd. Ook nu blijf ik mij verdiepen in de innerlijke mens & tekentaal. 

Bewust worden

Schilderen is voor mij een fijne manier om mezelf te uiten. Het maakt me bewust van wat er onbewust in mij leeft en dát zorgt weer voor innerlijke groei. Omdat het mij veel heeft gebracht, wil ik het graag delen en jou dit ook laten ervaren. Door middel van creatief coachen of intuïtief schilderen, net wat jouw voorkeur heeft!

 

Enthousiast geworden of wil je graag wat meer informatie? Stuur me gerust een berichtje, ik hoor graag iets van je!

 

Hartegroet,

Christa

bottom of page