Even voorstellen....

Mijn naam is Christa Drost. Dankzij een burnout en een nekhernia heb ik opnieuw mogen leren luisteren naar de signalen van mijn lichaam. Dit langdurig negeren heeft mij letterlijk genekt. Het deed mij beseffen dat het tijd was om mijn ware passie te volgen. Met veel plezier geef ik workshops en lessen intuïtief schilderen op unieke locaties in en rond de bossen van Bennekom. Ook begeleid ik middels coachingssessies mensen op een creatieve wijze met thema's of dilemma's die aandacht nodig hebben. Het is geweldig om mensen op deze wijze te mogen helpen de beste versie van zichzelf te worden.

Medio 2003 vond ik mijn passie in abstract en vanuit gevoel schilderen. Sindsdien heb ik bij diverse kunstenaars les gehad en vele workshops gevolgd. Inmiddels heb ik mijn diploma 'Creatief coachen' en verdiep ik mij in de innerlijke mens en tekentaal. Ook nu volg ik nog steeds schilderlessen om mijzelf te blijven ontwikkelen en inspireren.

Schilderen is voor mij een fijne manier om mijzelf te uiten. Het maakt mij bewust van wat er onbewust in mij leeft en dat zorgt weer voor innerlijke groei. Ik help je graag dit ook te ervaren. 

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • Black Pinterest Icon

©2020 by Christa Drost