top of page

Cursus intuïtief schilderen (8 lessen à 2 uur)
'The Chakra Experience'

Wat gaan we doen?

Intuïtief schilderen                                                                          

We gaan intuïtief schilderen met de chakra's als thema. Het is niet nodig

ervaring te hebben met tekenen of schilderen. Je wordt begeleidt daar

waar nodig.

Middels intuïtief schilderen wordt zichtbaar gemaakt wat er binnen in jou leeft. Deze vorm van schilderen is daarom uitermate goed geschikt om te vernemen hoe het met jouw chakra’s is gesteld. Het is een proces waarbij je loskomt van het denken. Je schildert vanuit je onderbewustzijn. Wat speelt er op dit moment? Wat heeft aandacht nodig? Waar heb ik behoefte aan? Wat kan/mag ik loslaten? Waar wordt ik blij van? Je gaat vormgeven aan jouw innerlijke beleving en laat je hoofd tot rust komen. Sta jezelf toe gewoon plezier te maken in het ontdekken, het spelen en je te verwonderen als een kind, met verf. Het proces is belangrijker dan het eindresultaat.

Chakra’s                                                                                                                        

In ons lichaam bevinden zich 7 hoofdchakra’s. Dit zijn energiecentra en graadmeters van ons mentale, emotionele, fysieke en spirituele welzijn. Elk chakra ontwikkelt zich in verschillende periodes van ons leven. Elke les behandelen we een chakra en de laatste les gaan we alle chakra’s nog eens langs.

Tijdens de cursus krijg je meer kennis van de chakra’s en kun je ervaren

hoe het is gesteld met de balans van jouw eigen chakra’s.
 

Lesindeling
We beginnen de les met informatie over het desbetreffende chakra gevolgd door een korte meditatie/visualisatie. Vervolgens ga je aan de slag met kwast, paletmes, spons en niet te vergeten … je handen. Doe dat wat voor jou prettig voelt. Neem de kleuren en materialen die jouw aandacht trekken op dat moment. Denk er verder niet over na. Laat je handen het werk doen. Zij laten zien wat in jou leeft.

Aan het einde van de les bespreken we je gezamenlijk de werken en jij bepaald wat je wilt delen.

Prijs: € 350,- p.p. incl. materialen zoals: papier, verf, koffie, thee en lekkers e.d. Wil je op doek schilderen dan kun je zelf een doek meebrengen of deze in het atelier kopen. 

The Chakra Experience

Lesdata: Heb je intresse, laat het mij weten. Bij voldoende animo (minimaal 3, maximaal 6) en een geschikte plek, gaan we van start. Volg je deze cursus liever online, laat het mij dan ook weten.

Leslocatie:

Regio Ede

Reserveren

Wanneer jij je hebt aangemeld voor de cursus intuïtief schilderen 'The Chakra Experience" ontvang je hiervan een mail met bevestiging. Je betaalt vooraf of eventueel in overleg in termijnen. Wil je graag wat meer informatie of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar

atelierhappycolors@outlook.com of bel naar: 06-29 225 439.

Ik hoop je gauw te verwelkomen voor een leuke, leerzame en ontspannen cursus intuïtief schilderen!

Chakra's Breng je energetisch lichaam weer in balans.
Aanmeldformulier
Cursus intuïtief schilderen
"Chakra experience"

Bedankt voor je aanmelding

bottom of page